درباره ما

#
شرکت داروسازی تهران دارو در سال 1334 با نام لابراتوار میسین توسط آقایان، دکتر دلاوری (فارغ التحصیل دانشکده داروسازی دانشگاه تهران) و یعقوبیان (تاجر مواد شیمیایی) در تهران تاسیس شد. این شرکت از اولین شرکت¬های داروسازی با موسسان و سرمایه¬گذاران ایرانی محسوب می¬شد. مکان اولیه این شرکت در خیابان ثریا، (سمیه کنونی) قرار داشت و محصولات اولیه آن به شکل قرص و پودر عرضه می¬شدند. پودر مایسین(سولفادیازین) و قرص¬های فورازولیدون، سپتی مایسین (کوتریموکسازول) و سرماخوردگی از جمله محصولات اولیه لابراتوار میسین بودند. 
بعد از حدود 5 سال، شرکت به ساختمانی سه طبقه در منطقه فیشرآباد (حوالی میدان هفت تیر و پل کریم خان کنونی) منتقل شد و خط مایعات و شربت¬سازی نیز به خطوط آن اضافه شد و محلول دهانشویه، شربت¬های سرماخوردگی، سپتی مایسین (کوتریموکسازول)، فورازولیدون و کااُلمپکتین که از محصولات معروف لابراتوار میسین بود به سبد محصولات اضافه شدند.  
اواسط دهه 40، با ورود شرکت¬ها و سرمایه¬گذاران آمریکایی و اروپایی به صنعت داروسازی ایران، شرکت¬های داروسازی ایرانی از جمله لابراتوار میسین به فکر توسعه و صنعتی کردن شرکت خود افتادند و اقداماتی در این راستا انجام شد که از جمله¬ی آن¬ها اعزام داروسازهای ایرانی برای گذراندن دوره¬های داروسازی صنعتی به خارج از کشور، شراکت با سرمایه¬گذاران خارجی، اخذ نمایندگی از شرکت¬های خارجی و تاسیس کارخانه و خطوط تولید به شکل مدرن و صنعتی بود. به همین منظور اوایل دهه 50، سهامداران شرکت پروژه احداث کارخانه¬ای را در مکان فعلی شرکت تهران دارو، واقع در کیلومتر 9 جاده مخصوص کرج به مساحت 9681 مترمربع کلید زدند و البته هم زمان با ساخت کارخانه، لابراتوار میسین در منطقه فیشر¬آباد به فعالیت خود ادامه می¬داد و جایگاه خود را در صنعت دارویی کشور تثبیت می¬کرد و به شهرت خود می¬افزود. 
اواخر سال 1356 کارخانه به بهره¬برداری رسید و در سال 1357 پس از بیش از یک دهه فعالیت در منطقه فیشرآباد شرکت به کارخانه جدید که مجهز به آزمایشگاه¬ها، انبارها و ماشین آلات نسبتا پیشرفته و خطوط تولید جامدات، مایعات و پماد و کرم بود، منتقل شد. با نقل مکان به کارخانه و تولید انبوه و صنعتی محصولات متنوع، برگ تازه¬ای از موفقیت¬های شرکت ورق خورد.
 با پیروزی انقلاب اسلامی در سال 1357، لابراتوار میسین همچنان به فعالیت خود ادامه می¬داد. اواخر دهه 50   سرمایه-گذاران اولیه تصمیم به فروش بخشی از سهام شرکت گرفتند و اداره کارخانه را نیز به گروهی از داروسازان از جمله آقایان دکتر ابهری، دکتر هاتف، دکتر حدادفر و دکتر محمد، واگذار کردند و باقی سهام تحت نظارت دولت قرار گرفت. 
در سال 1363 نام شرکت به داروسازی تهران دارو تغییر پیدا کرد و در سال 1377 سهام شرکت در بورس اوراق بهادار تهران پذیرفته شد. در اواخر دهه 70 به دنبال سیاست خصوصی¬سازی صنایع، شرکت تهران دارو که به مزایده گذاشته شده بود به بخش خصوصی واگذار شد. در دهه 80 نوسازی ساختمان¬ها و تجهیزات کارخانه صورت گرفت و هم زمان با رشد اقتصادی کشور این شرکت نیز توسعه یافت و تا کنون با بازسازی، نوسازی و توسعه خطوط به طور پیوسته فعالیت می نماید. 
در سال های اخیر شرکت داروسازی تهران دارو توسعه و دستاوردهای قابل توجهی داشته و موفق به اخذ جوایز و گواهینامه-های مختلف از جمله موارد زیر گشته است:
دريافت گواهينامه GMP خط توليد جامدات خوراكي در ارديبهشت ماه سال 1397 
دريافت هفتمين جايزه ملي كيفيت غذا و دارو و بهداشت ايران در سال 1397-1398 (تقديرنامه اشتهار به كيفيت)
دريافت گواهی آکرودیته آزمايشگاه های کنترل در تير ماه سال 1401
دريافت گواهينامه GMP صادراتي در اسفند ماه سال 1401

این شرکت در حال حاضر با قریب به 70 سال تجربه و روندی رو به رشد و تولید حدود 200 قلم محصول در 14 دسته دارویی با کیفیت مطلوب و بر اساس استاندارد¬های بین المللی و ضوابط و مقررات سازمان غذا و دارو، در جهت تامین نیاز دارویی کشور، ارتقاء سلامت و صادرات، نقش موثری داشته و همواره می¬کوشد طیف متنوعی از محصولات دارویی و مکمل¬های رژیمی-غذایی را در گروه¬های مختلف درمانی از جمله قلبی-عروقی، آنتی بیوتیک، ضد دردها، دیابت، گوارش، اعصاب و روان و .... ، با بکارگیری بالغ بر 300 نیروی متخصص و مجرب عرضه نماید. 
شرکت داروسازی تهران دارو با استفاده از  ماشین آلات نسبتا پیشرفته و به روز، قریب به 2 میلیارد واحد قرص، کپسول و سافت ژل در سال، تولید نموده و سایت جدیدی نیز در حال احداث دارد که امید می رود ضمن بهبود و ارتقاء کیفیت و افزایش راند¬مان خطوط تولید، در توسعه آزمایشگاه¬های کنترل کیفیت و تحقیقات نیز گام¬های موثری برداشته شود.

اسامی مدیران عامل این شرکت از بدو تاسیس تا امروز عبارتند از; 
آقایان
دکتر دلاوری                            1359-1334  
دکتر محمود ابهری                   1372 - 1365
دکتر عباس محمد                   1374 - 1372
دکتر محمدرضا پور وزیری         1376 - 1374
دکتر محمد خادمی                   1382- 1380
دکتر محمد مسعود علیمراد       1394 - 1392
دکتر مسعود عبدالکریمی          1380 - 1376 
                                    1392- 1382 
                                    1400 - 1394
دکتر فضل اله حیدرنژاد                      1400 
 
2
3
4

عضویت در خبرنامه

برای دریافت پیشنهادات استثنایی عضو خبرنامه ما شوید.